FORDELE

Rådgivende Ingeniørfirma Hartvig Consult skaber værdi for vores kunder via besparelser på tidsforbrug, økonomi og langsigtede løsninger.

Vi er specialister i rådgivning

Hartvig Consult er specialister i rådgivning og håndtering indenfor infrastruktur og anlægsarbejder og udfører projektering af blandt andet nyanlæg indenfor kloak, vej og belægning samt renoveringsarbejder såsom kloakrenovering, faldstammerenovering, belægningsrenovering og områdefornyelser. Vi udfører tilstandsvurderinger og udførlige drift- og vedligeholdelsesplaner.

Vi har via vores niche-fokus opbygget meget stærke kompetencer med rådgivning og håndtering inden for disse nøgleområder. Hartvig Consult har altid søgt at effektivisere og forbedre processer og dette har resulteret i en række markedsledende værktøjer til styring af vores projekter, der gør os i stand til at skabe værdi for vores kunder gennem mindre tidsforbrug og bedre overblik.

Naturlig sparringspartner

Hartvig Consult er derfor den naturlige sparringspartner når boligselskaber, boligadministrationer, ejer- og andelsforeninger, grundejerforeninger, kolonihaver, haveforeninger og forsyningsselskaber og virksomheder står overfor, at skulle træffe de ofte store økonomisk beslutninger, der vedrører sådanne opgaver.

Man kan og må ikke forvente, at beslutningstageren altid har den nødvendige kompetence, inden for disse specifikke områder og man bør dermed ikke påtage sig dette ansvar alene.

Det er desværre Hartvig Consults erfaring, at sådanne projekter har kostet urimeligt mange penge, fordi de kan være forbundet med store faldgruber. Grundet vores ekspertise og erfaring på området, kender vi til de faldgrubber, der måtte være og kan dermed tage højde for dette allerede i projekteringsfasen og derved sikrer vi vores kunder de mest optimale løsninger til levedygtige og lave omkostninger.

Spar det, der svarer til vores honorar

Hartvig Consult arbejder ud fra devisen, at det aldrig må være fordyrende, at anvende os som rådgiver. Som minimum vil man på et projekt spare det, der svarer til vores honorar, men derudover sparer man masser af timer med tilsyn, unødvendige spekulationer og man har mindsket sin risiko betydeligt. Men som oftest sparer man, ud over de mange frigivne timer, langt flere penge end det som brug af en rådgiver koster og man sikrer, at projekterne udføres teknisk korrekt og i henhold til gældende lovgivning med længere levetid til følge.

Det er derfor helt naturligt, at søge en teknisk sparringspartner i form af et Rådgivende Ingeniørfirma, der kan sikre at opgaverne skræddersyes til netop det behov I måtte have og samtidig ved projekttilsyn, sørger for at entreprenøren udfører projekterne i den kvalitet og til den tid, der er beskrevet, samt til den aftalte pris uden budgetter overskrides.

 

Start typing and press Enter to search