Rådgivning vedrørende asfaltrenovering – Asfaltbelægning - Renovering af asfalt hos grundejerforening - Vejsyn for grundejerforeninger

Hartvig Consult er en erfaren og solid rådgiver, med mange års erfaring med vejrenovering, vejsyn, asfalt og belægninger.

Asfaltrenovering – kyndig rådgivning og udførelse

Alt efter type og anvendelse er det forskelligt hvilken type asfaltrenovering der er behov for.
Når vi hos Hartvig Consult står overfor en ny projekt, vurderer vi først vejen ud fra diverse faktorer som tilstand og præstation, for at vurdere hvilken type asfalt der skal anvendes og hvornår asfaltrenovationen bør finde sted.

Vedligeholdelse af privat fællesvej

Veje i beboelsesområder bliver i højere grad private og er derfor ikke længere kommunens ansvar at vedligeholde. Denne skal varetages af beboerne, som i fællesskab bør holde øje med vejens tilstand. I jo højere grad i planlægger vedligeholde, jo flere penge sparer i. Det vil være ca. 2-3 gange dyrere at renovere en nedslidt vej end det vil være at renovere de første revner og huller.
Her er det fornuftigt at vedligeholde vejbelægningen i god tid, så I for så vidt muligt bevarer vejens levetid.

Ved påbegyndelse af hvert projekt, foretager vi en grundig analyse og gennemgang af vejen sammenholdt med kundens behov og forudsætning. Ud fra denne analyse vurderer vi om det bedst kan betale sig med en revneforsamling eller om der skal lægges helt ny asfalt.

Kontakt os i dag og få en uforpligtende snak om jeres asfaltrenovering. Vi kan både give jer en beregning på hvad renoveringen vil koste jer samt gratis rådgivning til at håndtere projektet.

Start typing and press Enter to search