KOMMUNER OG FORSYNINGSSELSKABER

Hartvig Consult har i mere end to årtier rådgivet og samarbejdet med kommuner og forsyningsselskaber indenfor anlæg og renovering af kloaksystemer, belægning, klimatilpasning og områdefornyelse

Hartvig Consult: Rådgivning specialiseret til kommuner og forsyningsselskaber

Med mere end to årtiers erfaring inden for anlæg og renovering af kloaksystemer, belægning, klimatilpasning og områdefornyelse for kommuner og forsyningsselskaber er Hartvig Consult den ideelle samarbejdspartner og rådgiver for jer.  

Målrettet projektstyring og vedligeholdelsesplaner  

Med Hartvig Consults omfattende erfaring i projektstyring sikrer vi, at jeres projekter bliver på rette spor, inden for budgettet og leveres til tiden. Vi udarbejder også fremadrettede vedligeholdelsesplaner, så I undgår overraskelser – og sikrer, at jeres vedligehold ikke bliver unødvendigt dyrt.  

Kvalitetssikring og Riskmanagement 

Vi sikrer, at alle projekter overholder de højeste standarder. Samtidig identificerer vi potentielle risici og udarbejder omfattende planer for at minimere dem. 

Erfaring og forståelse for den offentlige sektor 

Hartvig Consult arbejder ud fra en god forståelse for de unikke udfordringer og behov, som kommuner står overfor. Med vores omfattende viden og specialiserede serviceydelser kan vi levere skræddersyede løsninger, der passer præcist til dine krav. 

Driftoptimering for forsyningsselskaber 

Effektiv drift er hjertet af ethvert forsyningsselskab. Vi tilbyder optimeringsløsninger, der sikrer en glidende og omkostningseffektiv drift, hvilket minimerer nedetid.  

GIS & Mapinfo 

Geografisk informationssystem (GIS) er afgørende for forvaltning af infrastrukturelle netværk. Med avancerede tegneopgaver og Mapinfo-integrationer arbejder vi ud fra klare, detaljerede oversigter over jeres anlæg og netværk. 

Start typing and press Enter to search