Velgørenhed

Vores engagement i velgørenhed

Vores engagement i velgørenhed

Hos Hartvig Consult er vi stolte af at støtte initiativer, der gør en forskel i samfundet. Vi tror på, at vores ansvar rækker ud over vores professionelle forpligtelser. Derfor har vi valgt at sponsorere og støtte organisationer, der arbejder for at forbedre livet for dem, der har mest brug for det.

Erhvervsmedlem – Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelse er en hjørnesten i kampen mod kræft i Danmark. Som erhvervsmedlem støtter vi deres omfattende arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte. Vi er dedikerede til at bidrage til deres mission om at bekæmpe kræft og støtte dem, der er berørt af sygdommen. Vores medlemskab er en vigtig del af vores CSR-arbejde og viser vores engagement i at skabe et sundere samfund.

Gadens Børn

Gadens Børn arbejder utrætteligt for at forbedre livet for børn, unge og deres familier, der lever på gaden i Indien. Deres indsats giver disse børn en chance for uddannelse, sundhed og et værdigt liv. Vi er stolte sponsorer af Gadens Børn, og vores bidrag hjælper dem med at fortsætte deres livsvigtige arbejde.

Ved at støtte denne organisation er vi med til at skabe håb og muligheder for nogle af verdens mest sårbare børn.

Fodboldtrøje Fredag – Børnecancerfonden

Børnecancerfonden udfører et uvurderligt arbejde ved at støtte forskning og behandling af kræft hos børn. Som en del af vores engagement deltager vi i “Fodboldtrøje Fredag”, hvor vi første fredag marts måned bærer vores yndlingsfodboldtrøjer på kontoret.

Vi samler penge ind blandt kolleger og Hartvig Consult fordobler beløbet. I 2024 blev det til 9.050 kr., som går ubeskåret til Børnecancerfonden. På denne måde samler vi ind og øger bevidstheden om børnekræft. Det er en lille gestus med stor betydning, der bringer os sammen som team og støtter en vigtig sag.

Hos Hartvig Consult er dybt engagerede i disse sager og inviterer dig til at lære mere om de organisationer, vi støtter. Din støtte kan også gøre en forskel.

Start typing and press Enter to search