BOLIGSELSKABER

Hartvig Consult har erfaring med at rådgive og vejlede både små og store boligforeninger. Det kan omfatte alt fra kloakrenovering til ny belægning og områdefornyelse

Rådgivning og tilsyn for boligselskaber med Hartvig Consult

Hartvig Consult tilbyder omfattende service for både små og store boligselskaber. Vi hjælper med alt inden for rådgivning, praktiske tilsyn, kloakrenovering, klimatilpasning og områdefornyelse. 

Over et årti i spidsen for kloakprojekter og områdefornyelse  

I mere end ti år har Hartvig Consult samarbejdet tæt med boligselskaber af forskellige størrelser. Vi har blandt andet specialiseret os i rådgivning om renovering af kloaksystemer, belægninger og integreret områdefornyelse.  

Vi ved, hvor faldgruberne er, og hvilke muligheder I har – og er jeres troværdige samarbejdspartner gennem hele jeres projekt.  

Pas på vedligeholdelsesomkostningerne 

Boligselskaber kan opleve stigende omkostninger over tid – især med løbende reparationer af kloakker og belægninger. Når disse omkostninger når en kritisk grænse, er det tid til renovering. Hartvig Consult hjælper med at identificere, hvornår engangsinvesteringen i en renovering er nødvendig og vil give langvarige besparelser.  

Vi understøtter jer i økonomiberegning, ledelse og planlægning af jeres renoveringsprojekt.  

Grundig gennemgang for holdbare løsninger

Ved at gennemgå alle aspekter af boligområdet identificerer Hartvig Consult nødvendige indsatsområder nu og i fremtiden. Det giver jer som boligselskab mulighed for at prioritere og planlægge bedst muligt. Hvilke renoveringer skaber de største udfordringer? Nu og på sigt? Hvad er akut og hvad kan vente? Og hvor bliver fremtidens renoveringer dyrere, hvis vi lader stå til?

Det er typiske spørgsmål i både planlægning og budgettering for boligselskaber. Vi giver jer svar og rådgivning på det hele.

Vi klæder jer på med både tekniske løsninger og økonomiske beregninger, så I kan forberede og budgettere for de næste årtier.

Hartvig Consult tilbyder boligselskaber:

  • Ekspert rådgivning om kloakrenovering
  • Troværdig sparringspartner med dybdegående kendskab til boligsektoren
  • Strukturerede løsninger til fordel for både bygherre og beboere
  • Indsigt i forskellige beboergrupper og deres unikke behov
  • Deltagelse ved beboermøder ved behov
  • Omfattende kendskab til regulering og best practice for boligselskaber
  • Kapacitet til at håndtere projekter af enhver størrelse
  • Stort overblik for optimal projektledelse
  • Effektivt tilsyn under alle faser af projektet

Start typing and press Enter to search