Sponsorater

Hartvig Consult støtter og sponsorerer lokalsamfundet og bidrager til at skabe stærke fællesskaber i hele Danmark

Sponsorater

Hos Hartvig Consult er vi ikke kun engageret i at levere førsteklasses rådgivning inden for kloakrenovering og anlægsprojekter. Vi tror også på at give tilbage til det samfund, vi er en del af. Derfor er vi stolte af at sponsorere en række forskellige organisationer og aktiviteter, som bidrager til lokalsamfundets trivsel og udvikling.

Roskilde Garden

Roskilde Garden er Danmarks ældste by-garde og blev stiftet i 1935 af boghandler Andreas Flensborg. Roskilde Garden er kendt for deres fantastiske musik og fællesskab. Vi støtter deres arbejde med unge mennesker, der lærer værdifulde færdigheder som nodelære, eksercits og sociale kompetencer, som kommer drengene til gode i livet.

Link: roskildegarden.dk

Held på hul 13 – Roskilde Golf Klub

Hvis du lægger vejen forbi Roskilde Golf Klub, så er vi sikre på, at du får held med hul 13, for her er vi sponsor.
Som sponsor for Roskilde Golf Klub hjælper vi med at fremme sporten og skabe rammerne for en sund og aktiv fritidsaktivitet. Klubben er en smuk parkbane, der er skabt på tidligere landbrugsland. De tidligere marker har mange steder været omgivet af hegn, der især består af slåen, men der ses også mirabeller og hvidtjørn. Et dejligt samlingspunkt for folk i alle aldre, hvor sport og socialt samvær går hånd i hånd.

Link: roskildegolfklub.dk

Familier med Kræftramte Børn

Vi støtter Familier med Kræftramte Børn, en hjertesag, som er uhyre vigtig for os. Deres arbejde med at give støtte og aflastning til familier i svære tider er uvurderligt, og vi er stolte af at bidrage til deres fortsatte indsats.

IF Stjernens Håndbold (Odense)

Håndbold er mere end en sport; det er en måde at skabe sammenhold og styrke fællesskabet på. IF Stjernen er en håndboldklub med plads til alle uanset alder, niveau og vi er glade for at støtte IF Stjernens Håndbold i Odense, som engagerer børn og unge i sunde, aktive livsstile.

Octane Club og AHR Racing

Vi er begejstrede for at støtte og være en del af Octane Club og AHR Racing.
Octane Club er et nyt erhvervsnetværk, startet af Alexander Hartig, og består af stærke virksomheder, der har passion for fart og forretning. Gennem unikke netværksevents, vidensdeling og muligheden for at blive inspireret af international motorsport, er ambitionen at skabe endnu mere forretning og succes. Vores sponsorat hjælper med at nå nye højder og udvikle talentfulde Alexander Hartvig.

Start typing and press Enter to search