Cases: Hartvig Consult

Spændende cases fra Hartvig Consult

Supercykelsti i Slangerup

Det er en opgave i trafiksikkerhedens tegn, Hartvig Consult er en del af i Slangerup, hvor der skal etableres supercykelsti og nyt fortov på en 1,15 kilometer lang strækning af Københavnsvej. Med cykelstien på plads vil de bløde trafikanter blive prioriteret betydelig bedre end tilfældet er i dag.

Læs case

Forpladser til letbanestationer

I starten af efteråret 2025 åbner Hovedstadens Letbane med 29 stationer på en 28 kilometer lang strækning, der følger Ring 3 fra Ishøj i syd til Lundtofte i nord. For Lyngby-Taarbæk Kommune skal Hartvig Consult etablere forpladser til to stationer i kommunen.

Læs case

Glostrup Banegårdsplads

Med Glostrup Kommune som bygherre skal hele pladsen foran Glostrup Station omdannes markant med ny busterminal, hvor der skal skabes et levende byrum med butiksliv, mødesteder, mobilitetshub, gode opholdsmuligheder og cykelparkering.

Læs case

Helhedsgenopretning Nyboder

I det næsten 400 år gamle boligområde Nyboder i det indre København er bygningerne fredet i klasse A og har været det siden 1918. Som noget nyt er gaderne i Nyboder blevet fredet i 2022, så opgaven med at genoprette tre af gaderne mellem de gule rækkehuse, kaldet stokke, er derfor ganske kompliceret.

Læs case

Københavns kommune – Kødbyen

Efter ønske fra Københavns Kommune har de rådgivende ingeniører fra Hartvig Consult sat gang i en større kortlægning af kloakkerne under Kødbyen på Vesterbro. Målet er et opdateret system, der passer sig selv til glæde for alle parter.

Læs case

Start typing and press Enter to search