SKYBRUDSSIKRING

Hartvig Consult vejleder i at vælge de optimale løsninger til skybrudssikring

Hartvig Consult: Din rådgiver ved skybrudssikring og klimatilpasning 

Stigninger i regn-intensitet har resulteret i uforudsete problemer og store omkostninger i hele landet over flere år nu. Skybrud volder alvorlige problemer, og det er nødvendigt at kigge på mulighederne for skybrudssikring.  

Mange afløbsledninger kan ikke klare de store vandmængder, så ofte skal kapaciteten øges. Herudover kan vi også tilpasse vores omgivelser til at håndtere regnvand langt mere effektivt.  

I mange år har der, i forbindelse med regelmæssige inspektioner af ejendomme, været udarbejdet vedligeholdelsesplaner med øje for fremtidige investeringer i klimatilpasning. Desværre ser vi ofte, at planerne udelader de kritiske afløbsledninger, selvom de er kendt for at være problematiske. Spildevandskomiteens anbefalinger peger på, at vi har brug for afløbssystemer med 30% større kapacitet end de nuværende. 

Ærgerlige erfaringer fra større boligforeninger har vist, at et manglende fokus på disse afløbsledninger kan være meget dyre og besværlige – især når vitale faciliteter og lagerrum er placeret i kælderniveau. 

Vores store, specialiserede erfaring sikrer, at I undgår den slags dyre fejl.  

Træf beslutninger ud fra et gennemarbejdet grundlag 

Med Hartvig Consult som rådgiver får du den nødvendige viden og det rette fundament for beslutninger vedrørende skybrudssikring og klimatilpasning for fremtiden. 

En komplet strategi for jeres skybrudssikring og klimatilpasning

Hos Hartvig Consult har vi altid et helhedsorienteret perspektiv. Vi vurderer ikke kun den aktuelle situation, men også områdets potentiale og muligheder. Og de er mange!

Ud over at adressere udfordringer med kloaksystemet, betragter vi også løsninger som midlertidig vandopbevaring, forsinkelsessystemer, valg af de mest passende belægninger, samt overvejelser om daglig drift og vedligeholdelsesomkostninger. Med de rigtige tiltag kan vi ikke kun tackle men også skabe en æstetisk fornyelse af hele området.

Med Hartvig Consult som din rådgiver, kan du forvente:

  • Omfattende erfaring indsamlet gennem mange år
  • Detaljerede tilstandsvurderinger og analyser
  • Bæredygtige anbefalinger
  • Anbefalinger baseret på den bedste viden om produkter til opgaven
  • Effektiv og besparende projektering og projektledelse
  • Et skarpt fokus på cost management
  • Bredt kendskab til det nuværende marked
  • Behovsanalyser, der eliminerer unødvendige omkostninger

Regnen Kommer!

Lyt til podcasten, Regnen Kommer, med Mads Olsen fra Hartvig Consult.
Hør mere hos Maskinmestrenes Forening Her!

Start typing and press Enter to search