OM OS

Rådgivende Ingeniørfirma Hartvig Consult skaber værdi for vores kunder via besparelser
på tidsforbrug, økonomi og langsigtede løsninger.

VI ER SPECIALISERET I RÅDGIVNING

Hartvig Consult er specialister i rådgivning og håndtering indenfor infrastruktur og anlægsarbejder og udfører projektering af blandt andet ny anlæg indenfor kloak, vej og belægning samt renoveringsarbejder såsom kloakrenovering, faldstammerenovering, belægningsrenovering og områdefornyelser. Vi udfører tilstandsvurderinger og udførlige drift- og vedligeholdelsesplaner.

Hartvig Consult blev grundlagt i 1999 og fra start var fokusområdet belægning, kloak og skybrudssikring. Ved at fastholde dette niche-fokus, har vi opbygget meget stærke kompetencer med rådgivning og håndtering inden for disse nøgleområder. Medarbejderstaben har udvidet sig med mange stærke medarbejdere, der alle har specialiseret viden indenfor rådgivning, projektering og udførelse af vores fokusområder.

Vi har altid søgt at effektivisere og forbedre processer og dette har resulteret i en række markedsledende værktøjer til styring af vores projekter, der gør os i stand til at skabe værdi for vores kunder gennem mindre tidsforbrug og bedre overblik. Samtidig gør virksomhedens struktur, at vi hurtigt kan agere på henvendelser fra kunder og entreprenører, så projekter ikke forsinkes unødigt.

NATURLIG SPARRINGSPARTNER

Hartvig Consult er derfor den naturlige sparringspartner når kommuner, boligselskaber, boligadministrationer, ejer- og andelsforeninger, grundejerforeninger, kolonihaver, haveforeninger og forsyningsselskaber og virksomheder står overfor, at skulle træffe de ofte store økonomiske beslutninger, der vedrører kloak, vej, belægning og skybrudssikring.

Man kan og må ikke forvente, at beslutningstageren altid har den nødvendige kompetence, inden for disse specifikke områder og man bør dermed ikke påtage sig dette ansvar alene.

Det er desværre Hartvig Consults erfaring, at mange projekter har kostet urimeligt mange penge, fordi de kan være forbundet med store faldgruber. Grundet vores ekspertise og specialiseret erfaring på området, kender vi til de faldgruber, der måtte være og kan dermed tage højde for dette allerede i projekteringsfasen og derved sikrer vi vores kunder, de mest optimale og levedygtige løsninger til lave omkostninger.

DET KAN GODT BETALE SIG

Hartvig Consult arbejder ud fra devisen, at det aldrig må fordyre projektet at anvende os som rådgiver. Vores honorar vil man typiske spare ved at få indhentet de bedste priser på de korrekte løsninger og samtidig sparer man masser af timer med byggemøder, tilsyn, unødvendige spekulationer og man har mindsket sin risiko betydeligt. Men som oftest sparer man, ud over de mange frigivne timer, langt flere penge end det som brug af en rådgiver koster og man sikrer, at projekterne udføres teknisk korrekt og i henhold til gældende lovgivning med længere levetid til følge.

Det er derfor helt naturligt at søge en teknisk sparringspartner i form af et specialiseret Rådgivende Ingeniørfirma, der kan sikre at opgaverne skræddersyes til netop det behov I måtte have og samtidig ved projekttilsyn, sørger for at entreprenøren udfører projekterne i den kvalitet og til den tid, der er beskrevet, samt til den aftalte pris uden budgetter overskrides.

Start typing and press Enter to search