Rådgivning ved kloakrenovering – Rådgiver ved renovering af kloak

Hartvig Consult er en erfaren og solid rådgiver, der hjælper dig med projektering og udførelse af kloakrenovering og anlæg af nye kloakker.

Kloakrenovering – kompetent rådgivning af eksperter

Oplever I gener ved jeres kloak som stank, rotter, ineffektive toiletter samt nedsat kapacitet? Disse problemer kan alle kræve en kloakrenovering. Vi klarer projektering og udførelse af kloakrenovering og vores kyndige team har bred erfaring med alle former for kloakarbejde. Hos os kan vi også hjælpe jer med anlæg af nye kloaker samt projektering og tilsyn. Fælles for alle vores projekter med kloakrenovering er, at vi leverer en fremtidssikret løsning, som passer til kundens budget, og garanterer den højeste kvalitetstandard.

Punktrenovering til at udbedre mindre skader

Er kun en lille del af kloakinstallationen beskadiget, behøver man ikke at udskifte hele røret, men kan nøjes med en punktrenovering. Her fastgøres væv på det defekte rør til at hele skaden. Der kan foretages punkrenovering og strømpeforing på op til 20 meter. Det er derfor værd at overveje en punktrenovering, før du vælger at renovere hele jeres kloakanlæg.

Kloakrenovering uden opgravning
Som alsidige eksperter hos Hartvig Consult kan vi klare din kloakrenovering uden opgravning eller svineri, ved at isætte et nyt rør i et eksisterende rør. Strømpeforing er en innovativ løsning, der giver et effektivt resultat. Før påbegyndelse af hver opgave laver vi en tilstandsvurdering af din bestående kloak og analysere behov for renovering. På den måde kan vi slå til, før uheldet er ude, og undgår også unødvendige renoveringer og udgifter for kunden.

Vores team står klar til at hjælpe dig med ethvert problem, bekymring eller tvivl du måtte have.

Kontakt os i dag og få en uforpligtende snak om jeres behov via en gratis telefonisk rådgivning.

Start typing and press Enter to search