Rådgivning ved renovering af faldstammer i ejerforeninger

Hartvig Consult er en erfaren og solid rådgiver, når du har brug for rådgivning vedrørende renovering af faldstammer.

Renovering af faldstammer – Få den korrekte rådgivning

Når jeres rør bliver defekte eller skaber ineffektivitet i afløb eller ved toiletter, er det på tide med en renovation af faldstammer, før skaden bliver værre. Her vil mange frygte en dyr udgift til renovering, men takket været innovative konkurrencedygtige teknikker, kan Hartvig Consult i dag klare arbejdet til en overkommelig pris. Vores team har mange års bred erfaring med små som store rørinstallationer i ejendomme såvel som erhverv. Vi udfører en grundig gennemgang af de eksisterende faldstammer og garanterer autoriseret montering.

Gør noget godt for beboerne, miljøet – og din pengepung

Når rørene fixes via renovering af faldstammer skaber du mindst mulig gene for beboerne. Udførelsen tager mellem 1-3 dage alt efter projektets størrelse, og kræver langt mindre aflukning af vand end hvis rørene skulle skiftes helt. Idet de samme rør bliver anvendt, gør I noget godt for miljøet, ved at benytte så få materialer som muligt. Samtidig bliver renovering af faldstammer en langt billigere løsning end udskiftning af rør.

Hvorfor renovere frem for at udskifte rørene?

I de fleste tilfælde er der ikke behov for at udskifte rørene. I stedet kan de blot renoveres med renovering af faldstammer i de eksisterende rør. Vi klarer både relining af rør og foring af faldstammer.

Kontakt os i dag og få en uforpligtende snak om jeres behov.
Vi giver den kyndige rådgivning I har brug for ved for eksempel afløbsinstallation, og kan hjælpe til både hvis det drejer sig om boligkomplekser og opgave eller helt specifikke områder i bygningen.

Start typing and press Enter to search